Over ons

Over ons

Chef kok/Eigenaar Peter Batelaan over koken 
Hoewel ik een degelijke, klassieke achtergrond heb en de Franse keuken mijn grootste inspiratiebron is, beschouw ik het als een voorrecht om in mijn eigen bedrijf te kunnen experimenteren met allerlei culinaire invloeden. Er moet natuurlijk wel voldoende kwaliteit aan ten grondslag liggen zodat originaliteit op een juiste manier wordt gecombineerd met vaktechniek en warenkennis. Mijn credo in de keuken luidt dan ook: “bezeten maar beheerst”. 

Werken bij Franglaise en Mangerie De Zeeger

Met trots geven wij invulling aan onze taak als leerbedrijf:gecertificeerd voor verschillende disciplines leiden wij ieder jaar leerlingen op in de keuken, bediening en op managementniveau. Mangerie De Zeeger werd in 2004 Leerbedrijf van het Jaar in de sector restaurants. In het bedrijf zijn altijd verschillende leerlingen en stagiairs uit het MBO en/of het VMBO aan het werk. De leerlingen worden begeleid door een van de 5 leermeesters die bij het restaurant in dienst zijn. Ben je op zoek naar een stage-/leerplaats en spreekt ons restaurant je aan, maak dit dan kenbaar via het sollicitatieformulier hieronder.  
 
Voor meer informatie over de vacatures kunt u contact opnemen met mevrouw H. Oppatja op het telefoonnummer 0172-476880. Solliciteren kunt u door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen en te versturen of een schriftelijke reactie te verzenden naar Mangerie de Zeeger, t.a.v. mevrouw H. Oppatja, Kromme Aarweg 5, 2403 NB Alphen aan den Rijn.