Help & Tips

Meest gestelde vragen

Hoeveel hapjes heb ik nodig voor een receptie of borrel?

De hoeveelheid borrelhapjes per persoon is sterk afhankelijk van het tijdstip van de dag en de gelegenheid. Als algemeen uitgangspunt kunt u 2 hapjes per persoon per half uur aanhouden. Wanneer er veel tijd verstreken is sinds het vorige eetmoment heeft u meer hapjes nodig.

Hoe bepaal ik het aantal gangen dat ik nodig heb voor een complete maaltijd?

De hoeveelheid eten die u serveert wordt niet zozeer bepaald door het aantal gangen, maar door het aantal personen. Met andere woorden: alleen een hoofdgerecht is in principe voldoende om een volledige maaltijd mee te doen. Wanneer u meerdere gangen bestelt worden de hoeveelheden aangepast. U krijgt dan meer verschillende gerechten, maar ieder gerecht in wat kleinere hoeveelheden. In het geval van een drie gangen menu eet u uiteindelijk wel iets meer dan wanneer u kiest voor slechts één gang.

Kan ik ook halve porties bestellen?

Nee, dat is niet mogelijk. De beschreven arrangementen zijn minimale hoeveelheden.

Kunt u rekening houden met dieetwensen?

Ja, dat is mogelijk. Met uitzondering van vegetarische wensen, waarvoor diverse mogelijkheden in het standaardassortiment zijn opgenomen, kunt u dit echter niet aangeven op de site. Niet alle gerechten kunnen worden aangepast. Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Worden bestellingen warm of koud geleverd?

Tenzij nadrukkelijk anders afgesproken worden bestellingen koud aangeleverd.

Dit geldt niet voor hoofdgerechten. Die worden in principe warm geleverd.

Warm maken gaat als volgt: verwarm de oven voor op 165 graden en laat het gerecht (quiche, tapas of Tuna Melt) in 10-12 minuten warm worden.

Ik heb mijn bestelling binnen 48 uur nodig. Kunt u mij helpen?

Via de webwinkel kunt u bestellen tot uiterlijk 48 uur van tevoren. Als u binnen die termijn een bestelling wilt plaatsen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.